Dok ti pričam ti ćeš svršavati kao da prvi put doživljavaš orgazamIme: Zoltan

Mesto: Subotica

Godište: 1981.

Zanimanje: Barmen

 

Opis: Moram nešto da podelim sa tobom – nisam neki lepotan ali nešto čudno dešava se a to je da se žene lepe na mene kao da sam od zlata 😀 Svi se čude i ja sam se uvek čudio kako to da me svaka jebeno želi? Da nema ni jedna žena u mojoj zgradi mlada ili starija slobodna ili udata a da mi nije makar popušila 😀 Hoće mi neko reći o čemu se radi????? 😀

Eeeeeee ali ja znam 😉 Potrebno je znati napaliti ženu do te mere da na sam zvuk tvoga glasa počne da vlaži. Dakle reči! Priča i prljave reči- to je ključ! Svaka je žena voli seks, svaka je manje ili više perverzna samo treba naći pravi pristup. Ja ne mogu da te očaram sjajnom kosom, predivnim licem ili prezgodnim telom, ali imam nešto drugo- rečima i mimikom odišem seksualnošću.

Isprobaj me… posebno one koje misle da su nedodirljive, e vas čekam 😉 Dozvoli mi samo neko vreme da razgovaram sa tobom, da uđem u tvoj mozak, da osetim šta te loži a šta još sve kriješ… i veruj mi, ubrzo ćeš od žene sa štitom ispred sebe postati potpuno gola kučkica raširenih nogu i prstima duboko u pici. Dok ti pričam ti ćeš svršavati kao da prvi put doživljavaš orgazam.

Ne veruješ mi? Javi se da te razuverim 😉