Sve jebem i ne biram. Žene prijatelja, njihova rođake, majkeIme: Rade

Mesto: Kragujevac

Godište: 1965.

Zanimanje: Iskusan Jebač

 

Opis: Nema skromnosti kod mene to da znaš. Najbolji sam jebač i ponosno to kažem. Potentan i snažan u treningu i obožavam debeljuce. Zarijem ruke i te mekane obline i guzice, sise i razvaljujem tako da svaka svršava i vrišti koliko je savršeno tucam. Baratam pozama ali najviše volim od pozadi jer tada menjam otvore- jebem u pičku pa pređem u dupe i tako naizmenično. Zvuči napaljivo zar ne? 😉

Sve jebem i ne biram. Žene prijatelja, njihova rođake, majke, ma prava sam muška kurva, da tako kažem. Jebem ih dve, tri, pet odjednom nikakav problem. Za svaku će biti dovoljno i moje kite i moje sperme. Nikakve veze i brakovi me ne zanimaju jer nema šanse da mogu da jebem samo jednu ženu. To je robija. Treba mi da ih menjam svaki dan i veruj mi da se svaka posle ponovo javi i želi da ponovimo. Toliko sam dobar!

Ne prezam ni od čega i rado ću da delim svoju spermu sa tobom dok su ti usta puna. Gutaćemo zajedno, koji bi to lik radio sa tobom? ni jedan! Idem sada da drkam kurac a ti se ne stidi nego mi se javi.