razveden, voli, zene, zenskarosIme: Jovan

Mesto: Jagodina

Godište: 1978.

Zanimanje: Trgovac Automobilima

 

Opis: Moje ime je Jovan, ja sam dva puta razveden i sada je već jasno da nisam od onih koji može da bude vezan samo za jednu ženu. Pokušavao sam da se pravim kako to nije istina ali sve je bio samo pokušaj glume jer bih nakon nekog vremena uželeo se još drugih žena. Odlučio sam da neću više da lažem ni sebe ni druge jer zašto bih se smucao drugima iza leđa, to me samo vodi iz jedne u drugu laž.

Dakle od onih sam koji svakodnevno menja seksualne partnere i ako imaš problem sa tim onda nisam za tebe. Volim raznolikost u životu volim da jedno veče spavam sa plavušom a sutra sa crnkom, da isprobam bucku a posle da se trošim sa mršavicom, malo sa napaljenim klinkama a potom sa iskusnim matorkama.

Ne smatram sebe nekim prelepim likom previše kuratim ili nepšto, a i nisam više ni u cvetu mladosti ali zaista imam ogroman uspeh kod žena. Možda je to moj neki šarm ili prosto seksualno iskustvo i šarm kojim vas obaram sa nogu 😉 U svakom slučaju ovde sam da se zabavim, pa ako misliš da si možda baš ti nedodirljiva, dozvoli mi da pokušam da te osvojim.