Please complete the required fields.
momak velikog srca ali i velikog kurcaIme: Filip

Mesto: Valjevo

Godište: 1990.

Zanimanje: Stjuard

 

Opis: Ja sam Filip momak velikog srca ali i velikog kurca. Ono što mene pokreće su pametne žene i devojke koje znaju sa rečima. Vulgarne prljave i napaljive reči- to je ono što mi diže kurac. Ne tražim nikakve top modele, manekenke i zgodne mačke, bitna mi je maštovitost i napaljiv rečnik. Obožavam da čitam erotske priče jer je sve u rečima. Ne mogu da se porede pornići sa energijom koja se prenosi kroz tekst. I sam ih pišem a inspiraciju dobijam upravo od žena sa kojima delim intimne trenutke.

Najlakše je raširiti noge i primati kurac u sebe, ali pravo umeće dolazi kada potpuno obučena svojim rečima i glasom dopreš do mene toliko da poželim da ti iskidam svu odeću i punim te satima i danima. Ne bih da dužim, skratio bih ovo u jednoj rečenici- rečit i maštovit momak tražu istu takvu žensku osobu sa kojom bi ušao u taj napaljeni svet bluda i da u njemu maštamo i zajedno svršavamo.

Svaku reč, svaki pokret, svaka kap moje sperme biće upućeni samo tebi….

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 400 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Filip i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

Devojke za sms upoznavanje