Galantan i zgodan momak prosto opušten likIme: Srđan

Mesto: Beograd

Godište: 1986.

Zanimanje: Sportista, Kajakaš

 

Opis: Galantan i zgodan momak prosto opušten lik. Volim meksičku hranu, filmove i naravno žene. Devojke za mene kažu da sam romantična duša van kreveta a u krevetu da sam pravi istinski ljubavnik. Nisam ih imao mnogo ali sam svaku voleo, to mogu reći. Kao mlađi sam preferirao seks za jednu noć jer se nisam želeo vezivati ali kasnije kako sam sazrevao sam shvatio da je seks uvek lepši kada su uključene i iskrene emocije.

Naravno, u nedostatku srodne duše, primoran sam na mnogo masturbiranja i povremenog usputnog seksa pomoću kojeg i dalje upoznajem sve šta volim. Mislim da je oral ono što preferiram i u stanju sam da satima ližem sočnu ribicu usput i sam svršavajući na taj neodoljiv osećaj, ukus, miris, toplotu… Trenutno sam dakle solo i iskren da budem- konstantno sam napaljen 😀 Više sam dignut nego spušten što ti dovoljno govori kako mi hormoni rade. Ako bi volela da ih smiriš, javi se 🙂

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 400 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Srdjan i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

Please complete the required fields.