Želim da mi se javi svako ko je nevin, povučen, stidljivIme: Lucija

Mesto: Čačak

Godište: 1980.

Zanimanje: Sekretarica

 

Opis: Mnogo sam ja morala njih da promenim da bi došla do spoznaje i do onoga što me zaista posebno pali i loži. Bilo je to pre svega par godina na jednom okupljanju, neću o detaljima, ono što je bitno jeste da sam tada naišla na jednog mladog, preko 15 godina mlađi od mene, tek punoletan, neiskusan, i ono što je ključno- nevin!

Bila sam ja sa mlađim tipovima ali nikada sa nekim ko još uvek nije umočio. On povučen, stidljiv, pomalo onako sakriven u sebe, reči mu klještima vadila što se ono kaže. Ali njegovi pogledi ka meni, iako pomalo izgubljen videla sam vatru u njegovim očima. Došla sam kući i odmah sam svršila misleći na njega i znajući da baš tada i on drka na mene! Bila sam sigurna u to!

Poželela sam ga, da se igram sa njim, da ga zavodim, da budem prva koja će da isprlja njegovu čistotu koju još uvek sebično čuva. Nadam se da ne moram da objašnjavam da su mi par narednih dana sa njim bili nešto što nikada neću zaboraviti. A trenutak kada nevini kurac uđe u moju razjebanu pizdu uhhhhhh….

Želim da mi se javi svako ko je nevin, povučen, stidljiv…… vlažna sam…. trebam vas….