Ženski kutak

Stevo

Pametan i obrazovan profesor koji voli prljave seksi igrice

Pametan i obrazovan profesor koji voli prljave seksi igriceIme: Stevo

Mesto: Smederevo

Godište: 1980.

Zanimanje: Profesor Informatike

 

Opis: Pametan i obrazovan profesor koji voli prljave seksi igrice traži osobu istih ili sličnih interesovanja. Upoznat sam i znam da postoje mnoge perverzne žene koje ne prezaju od raznih perverzija ali nisam nažalost imao prilike da upoznam baš takvu. Bilo je svakakvih, nije da nije, ali ni jedna nije bila spremna ići do KRAJA. ako misliš da si ti ta i da ne osuđuješ stvari koje bi mnogi smatralu tabu, eto šanse da mi se javiš i da razmenjujemo mišljenja.

Imam svoj stan svoja kola a imam i jednu odvojenu prostoriju sa raznim spravama i igračkama kao neka sado mazo soba striktno za jebačinu. Volim da se igram sa kanapima, sa bičevima, volim da koristim velike debele vibratore na ženama i da ih satima jebem u dupe. Analni seks se i dalje izbegava iako mi to nije jasno, posebno što su takvi videi među najgledanijima na porno sajtovima. Da obožavam i da gledam hard core porniće sa devojkama i da masturbiramo zajedno na njih.

To ej samo delić onoga, ne bih sve da otkrivam. Ako te neke od ovih stvari lože, javi se.

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 400 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Stevo i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i Vip mreza 060 i 061.

Podeli ovo sa svima:
Devojke za sms upoznavanje
Call Now Button
Don`t copy text!