Zato se obraćam vama iskusnim i nezasitim damamaIme: Josip

Mesto: Niš

Godište: 1980.

Zanimanje: Ugostitelj

 

Opis: Ja sam od onih kojem prevelika obdarenost zapravo smeta. Da, u punoj erekciji sam toliko velik i širok da za mene nikako nisu uske neiskusne devojke već samo starije raširene dame. Želim razvaljene pizde koje bi mogle da me prime savršeno i pritom da budu potpuno ispunjene. Žena je vremenom navikla na mene, razradio sam je i sada me prima sa lakoćom. Nažalost, može biti da se vremenom zasitila moje konjske kare i seksualni život nam je utihnuo.

Zato se obraćam vama iskusnim i nezasitim damama, isključivo one koje se ne boje nadprosečno velike i tvrde palice koja vam ispomera celo telo kada uleti u vas. Kada je jašete bojite se da uđem do kraja ali uz par jebačina vežbe sve to dođe na svoje. Naravno, posle toga vaša pička neće biti ista ali će biti ništa manje privlačna posebno za kurate momke kao što sam ja.

U čmar ne jebem, odustao sam jer nisam naišao na dovoljno razređeno dupe koje ne bi osetilo posledice tucanja sa mnom. Bilo kako bilo neustrašive dame žejne prave muške stvari neka mi se jave.