tražim one koje zanima ljubav i nežnostIme: Nenad

Mesto: Beograd

Godište: 1986.

Zanimanje: Uspešan Biznismen

 

Opis: Ja sam Nenad i tražim one koje zanima ljubav i nežnost. Čudan opis, ali tako je. Na mene su se oduvek lepile sponzoruše kojima ne predstavljam ništa osim hodajućeg sefa. Dok vodimo ljubav one ni ne uživaju već se bacakaju i jašu me kako bi što pre završili da bi mogle da idu da troše moje novce. Najobičnije jeftine drolje koje bi da uživaju u raskalašnom životu ne pomišljajući ni jednog trena da barem pokušaju da me upoznaju.

A ja imam šta da ponudim. Vidim sebe kao emotivnog čoveka, koji prihvata ali i pokazuje pažnju, koji ne krije emocije i rado ih deli sa osobom od poverenja. Ne pamtim kada sam imao seks a da smo oboje i umom i telom zaista bili u tome. E to mi fali. Da svaki dodir nešto znači, da svaki poljubac ima težinu… Fali mi da u trenutku orgazma me pogleda u oči i kaže mi da me voli… da joj značim.

Znam da nisam jedini na svetu koji ima ovakve želje i porive i zato želim da mi se jave osobe koje zanima ona prisnija strana odnosa, onaj seks kada sve pršti od strasti, od dodira… Želim da u krilatici “vođenje ljubavi” reč LJUBAV ima zaista takvo značenje 🙂