Želim da proživim svoju drugu mladostIme: Slavka

Mesto: Šabac

Godište: 1952.

Zanimanje: Bivša Glumica

 

Opis: Dugo sam razmišljala šta da napišem o sebi. Mislim se da ako počnem sve lepo ispašće da se hvalim, a sa druge strane da se kudim ne znam a i smatram da nemam ni razloga za to. Da li smatram sebe damom- da. Da li smatram sebe čak i intelektualcem- da. Obrazovana i kulturna žena sa manirima i pravilima ponašanja, žena starijeg kova. Naravno, u trendovima sam ja, vežbam, pratim modu i volim se lepo obući, koristim računar, mobilni telefon, dakle emancipovana žena za 21 vek.

Ali kad pričamo o seksu, e tu moram da zastanem. Muž mi je preminuo pre nekoliko godina i moram reći da je bio sjajan. Vredan, radan, sposoban, pažljiv, brižan. Seks svakako nije bio deo naše svakodnevnice, ali daleko od toga da nismo uživali i u intimnim trenucima. Imamo troje dece iza nas, dosta novca i imovine, i može se reći da uživam u životu. Ali, pitate se- zašto onda ovo pišem?

Odgovor je jednostavan- ja nemam sa kim da pričam o seksu a veoma sam znatiželjna čak i u ovim godinama. Jedna sjajna prijateljica mi je preporučila ovaj vid zabave i rekoh sebi- hajde, šta mogu da izgubim. A sa druge strane- mogu dosta da dobijem. Želim da proživim svoju drugu mladost 🙂