Please complete the required fields.
ugledan lekar, intelektualacIme: Zoran

Mesto: Beograd

Godište: 1961.

Zanimanje: Lekar

 

Opis: Dobar dan. Moje ime je Zoran i ja sam ugledan lekar, intelektualac. Tražim sebi srodnu dušu i ženu koju ću moći da volim i ispunim joj svaku želju. Veoma sam imućan, kulturan i načitan, rečit i lepog izgleda. Iako u godinama osećam se zdravo, snažno, moderan savremen tip čoveka koji prati trendove i u koraku sam sa modernom tehnologijom. Već neko vreme sam udovac i mislim da je vreme da krenem dalje u nove životne avanture.

Čvrsto verujem da mogu da zadivim i usrećim čak i dosta mlađe žene od sebe tako da mi godine ne predstavljaju nikakvu ograničavajuću okolnost. I dalje sam u odličnoj formi i veoma potentan što mislim da je važno napomenuti. Uvek sam vodio redovan seksualni život i smatram da je dobar seks važan za jaku i čvrstu vezu.

Ne sviđa mi se kako se seks predstavlja u današnjem društvu jer se stvara od njega nešto što je izopačeno i po meni pogrešno. Seks treba da bude iskren, sa pravom osobom i tek tada on dobija svoj pun smisao. Nisam pristalica čestog menjanja partnera i pukog ispunjavanja svojih seksualnih nagona već sam mišljenja da intimne trenutke treba deliti isključivo sa osobama koje nam znače nešto više u životu. Ako deliš moje mišljenje voleo bih da mi se javiš i da zajedno otvorimo novu stranicu u našim životima 🙂

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 400 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Zoran i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

Devojke za sms upoznavanje