ovde sam čisto radi zabave i uživanjaIme: Monika

Mesto: Kraljevo

Godište: 1985.

Zanimanje: Instruktor plesa

 

Opis: Ja sam potpuno opuštena devojka i kod mene ništa ne mora a sve može. Otvorena sam za sve teme bez obzira dal su one uopštene ili konkretne 😉 Plešem od malena i moderne ali i klasične plesove, mislim da izgledam solidno… a u krevetu se sjajno snalazim, posebno u svome seksi donjem vešu koji preferiram više od onih “običnih” varijanti.

Ne tražim dečka, ne tražim sponzora, ne tražim “srodnu dušu.” Dakle ovde sam čisto radi zabave i uživanja. Naravno, ako se nešto izrodi….. neću valjda da bežim od svoje sudbine. Inače veoma sam komunikativna i smatram da se sve nesuglasice mogu rešiti mirnim tonom i sporazumno….. što dakle znači da mrzim dernjavu i svađu. Dakle ako krene na tu stranu, zaista ću se povući jer nemam nameru da se raspravljam. Kažem, sa mnom možeš o svemu ali da je to u granicama pristojnosti bez povišenja tona.

Osim naravno ako se uzbudimo toliko da izgubimo kontrolu nad našim glasovima, ali to je druga vrsta dernjave i ona čak zna biti veoma poželjna 😉

P.S.- poprilično sam glasna kad doživljavam orgazam… samo kažem 😉

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 400 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Monika i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

Please complete the required fields.
Devojke za sms upoznavanje