Please complete the required fields.
Nafurana ekstra riba koja traži isključivo seks Ime: Mimi

Mesto: Sombor

Godište: 1989.

Zanimanje: Šminkanje

 

Opis: Nafurana ekstra riba koja traži isključivo seks i ništa više od toga. Zgodna, lepa, pametna, i naravno veoma zajebana. Ne dam na sebe i svako ko misli da može da me zajebava i okreće oko prsta kao neku budalu- grdno se prevario! Mene niko neće drkati pa ni ti „frajerčiću“ 😛

U krevetu JA vodim glavnu reč i bolje ti je da to odmah utuviš u glavu inače ćeš ostati suva kurca. Ako JA poželim da te jebem sa svojom prijateljicom ti pristaješ, ako JA zahtevam da dovedeš još dva ortaka i da me jebete u sve tri rupe- naravno da pristaješ. Ako te pak želim samog za sebe ali vezanog da ne možeš ni da mrdneš- jebeno pristaješ!

Svako protivljenje mojim željama te dovodi u takvu situaciju u kojoj ću te izbaciti iz kreveta i zauvek isterati iz svog života. A dokle god si poslušan do tada ćeš moći da uživaš u mom savršenom napaljenom telu i uskoj ribici koju ćeš moći i da napuniš, samo je važno da me slušaš!

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 400 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Mimi i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

Devojke za sms upoznavanje