Crnokosa Devojka Subotica

Renata

samo za usamljene tatice

samo za usamljene taticeIme: Renata

Mesto: Subotica

Godište: 1996.

Zanimanje: Bebisiterka

 

Opis: Ja sam slatka riđokosa sa prodornim plavim očima i nevinim licem. Alii da li sam zaista toliko nevina? Pa ne bih baš rekla 😛 Nije da zavedem i pojebem baš svagog taticu za kojeg radim ali većina ipak završi u meni. Nije to zato što sam neka ekstra ribetina prezgodna i napucana.. ja se čak ni ne šminkam. Ali svi znamo koliko stariji zreliji muškarci imaju problema sa svojim ženama koje ne žele više da se jebu.

E tada uskačem ja 😉 Pogađam ih tamo gde su najslabiji, tamo gde odmah pucaju. Nekada je samo dovoljan jedan jebozovan pogled, nekada pak širenje nogu ili guženje kako bi prelomili… a nekada je ipak potrebno da ih čvrsto uhvatim za izbočinu i šapnem- kako te jebeno želim! Neki toliko dugo nisu osetili tuđu ruku na sebi pa bukvalno napune gaće nakon jednog mog stiska. Razna su iskustva- nekada se dogovorimo pa pojebemo negde drugde, a nekada budu toliko napaljeni da mi napune picu bukvalno odmah dok im se žena sprema za iszlazak u susednoj sobi 😉

Ahhh kako je lepo zadovoljiti usamnjene tatice 😉

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 400 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Renata i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i Vip mreza 060 i 061.

Devojke za sms upoznavanje
Call Now Button
Don`t copy text!