Posle dosta neuspeha (ne brinite, neću vas smarati sa tim) pomalo sam počela da gubim veru u sebe. Mislila sam da ljubav pokreće svet ali kada se to nekako izgubi onda tek otvorite oči i shvatite da ima i nekih drugih stvari za koje vredi živeti. Nekako sam se posle razvoda sakrila, sklonila, i to nije pomoglo.

Ali šta sam mogla? Zagazila u petu deceniju, dakle opasno starija od onoga što se traži, nikada nisam bila ni najlepša ni najzgodnija ni najprivlačnija… pretpostavljam da svaka žena u mojoj situaciji u jednom trenutku zapadne u ćorsokak, u tunel kojem svetlo nije na vidiku, i tada počne preispitivanje stvari i razmišljanje kao krenuti dalje.Mirjana

Međutim iako je ova moja priča počela kao blagi bedak 😀 ona zapravo ima srećan kraj. Zapravo nije nikakav kraj, ono i dalje traje, čak je još uvek na početku, ali ono svetlo na kraju tunela ne samo da se vidi nego bez naočara preti da mi pomuti um. Sve to zahvaljujući internetu i sajtovima kao što je ovaj na kojem čitate moju malu ispovest.

Nakon dugog potpuno aseksualnog perioda, želja je postajala sve veća. Naravno da je ona uvek bila tu, ali postalo je izluđujuće. Osetljivo telo na dodir, perverzni snovi, scenarija kakve nikada nisam ranije imala… masturbiranje do zore. I onda sam pomislila – hotline. Lični oglas? Što da ne.

Ali opet preispitivanja tipa ko će mene ovako matoru, stariju, ovako ne atraktivnu, običnu razvedenicu… međutim čitajući te silne oglase i profile videla sam da sa nekima od njih mogu u koštac. Malo šminkica, haljinica, štikle… nisam ja toliko loša, naprotiv, ima nešto seksi u meni. Čitala sam i čitala a znatiželja je rasla.

Odlučila sam da postavim svoj oglas. Link je OVDE i slobodno ga pogledajte, a možete mi se i javiti ako vam se dopadnem 😉 U svakom slučaju, bila sam zaprepašćena u najpozitivnijem smislu. Poziv za pozivom, kompliment za komplimentom… orgazam za orgazmom! Tek sam na početku svog novog puta, ali nestrpljivo čekam šta će doneti sutra.