Kvalitetna osoba nije ona koja je uvek skockana sređena doterana sva miriše i pleni izgledom, već ona koja je iskrena otvorena i ne folira se. Takvo je makar moje mišljenje. Zašto bih ja sad tu glumila da sam neko ko nisam? Ne brate, ja od početka jasno govorim – monogamija nije za mene, volim da ih menjam, i to sam ja. Uzmi ili ostavi.

Postavljaju mi mnogi pitanje – ali Marta, kako očekuješ onda od nekoga da te shvati ozbiljno i da gradi sa tobom budućnost. Shvatite, ja nisam nikada ni tražila budućnost sa jednom osobom. Jeste, istina je da sam volela i mislila kako je život sa njim sve što mi treba. Ali lagala sam samu sebe.

A onda mi neki drugi kažu da idem sa cveta na cvet kao obična drolja. Ne razmišljam o tome šta ko drugi misli. Uostalom, ako ti se sviđa da me zoveš droljom – izvoli. Makar uživam u životu i slobodi. Imam svoj put kojim se vodim i molila bih da se više ne vraćamo na te stvari. Ja sam zapravo odlučila da vam se obratim zbog jednog novog iskustva koje mi se desilo. Marta - Volim da ih menjam

Vidim popularno je da ljudi pišu svoje životne avanture pa reko da i ja otvorim dušu na neki način. U pitanju je ljubav. Kontradiktorno zar ne? Posle svega što sam napisala sada pominjem ljubav. Ali radi se o jednom mladiću koji se zaljubio u mene.

Bilo je zanimljivo ući u intimnu vezu sa momkom 15ak godina mlađim od mene. Pre svega odmah da kažem – seks je opasno dobar! Mali je… nije mali ako me razumete 😀 i ume i može i želi i nezasit je. Baš ona energija koja mi je trebala. Da me iskrivi i polomi u najboljem mogućem smislu. Bilo je božanstveno.

Kažem „bilo“ jer više nije. To je trajalo kratko, svega par susreta, i kao što rekoh vreme je bilo da nastavim dalje, da tražim nova uzbuđenja i izazove. Ali „mali“ se zacopao. Iako je od početka znao moj stav i sve, on kaže da se zaljubio i da me neće smarati ali želi da to znam. Veoma slatka od njega, i iskreno, na čemu mu hvala.

On je sada naravno van mog života, ali htela sam ovo podeliti sa svetom. Jedino pitanje koje se sada postavlja je – da li da izbegavam mlađe jer su takvi emotivci, ili da nastavim da se upoznajem i viđam sa njima jer su zveri u krevetu? Ako si mlađi a nisi toliko emotivan, javi mi se klikom OVDE. Jedva čekam nove avanture.