Kada malo vratim i film setim se događaja koji ću vam predočiti, moram sebi da priznam da mi malo ego proradi. Nisam ja više klinac ali činjenica je da se ovim iskustvom ne može svako pohvaliti u mojim godinama. Događaj se desio pre nekoliko godina i ja ću imena držati u tajnosti ali sve ostalo ću se truditi da predstavim kako je bilo.

Novi grad i nov početak. Niš. Kao dečko sa sela, ja sam bio šokiran veličinom i lepotom našeg trećeg po veličini grada. Imao sam veliku želju da upišem fakultet i da se sklonim iz sela tako da je Niš bio odlična opcija. Naravno, grad me je zaslepio svime što ima da ponudi tako da sam knjigu često zamenjivao pićem, drugarima i naravno prelepim nišlijkama.

Prva godina je prošla u mamurnim jutrima i lošim ocenama. Nekako sam uspeo da upišem sledeću godinu i rekao sam sebi da ću biti pametniji i da neću toliko zanemarivati ono zbog čega sam zapravo tu – studiranje. Većina kolega je bilo iz drugih gradova ali jedan od njih je bio rođeni nišlija. Bio sam veoma blizak sa njim i povremeno bih počeo da odlazim kod njega kući na spremanje ispita ili uživanje uz utakmice i druge stvari.

Roditelje mu nisam poznavao. Sve što sam znao jeste da su bili razvedeni, da mu je ćale radio preko a da mu je mama bila neki kurac u osnovnoj školi. Ne nastavnica, ali neki psiholog nešto. Kažem, nisam se zanimao i nije me interesovalo. Ali, hteo ne hteo, o njoj sam saznao dosta toga.

Počelo je slučajnim susretom kada sam sišao dole u kuhinju da nam uzmem po dva piva iz frižidera. Njen miris je inače bio prisutan u svim delovima kuće, ali u tom trnutku ta ženstvena aroma je bila pojačana što mi je dalo do znanja da je veoma blizu. Bacio sam pogled kroz vrata i ugledao je na fotelji. kolegina seksi mama

Bilo je očigledno da je tek došla sa posla jer je delovalo da je i dalje u nekoj vrsti radne odeće – uska suknja preko kolena, tanka bela košulja i uski tamni sako uz kosu koja je bila podignuta ali ju je u tom trenutku raspuštala dok sam je gledao. Boja kose ona jarko tamno crvena i duga toliko da joj prekriva grudi. Na nogama svetle najlon čarape i cipele na štiklu koje su joj visile sa stopala.

„Khm.. dobar dan.“ – uputio sam tih pozdrav bez želje da je uplašim.

„Ouu. Zdravo. Ti mora da si kolega sa fakulteta.“ – imala je osmeh ali je umor na njenom mladolikom licu bio jasno vidljiv.

„Da, taj sam. Nismo se upoznali pa reko… samo sam došao po piva.“

„Jao divno. Ajde da ti ne bude zapoveđeno, hladim jednu bocu vina pa ako bi mi je doneo.“

Poslušao sam je i otvorio flašu vina pre nego sam joj doneo.

„Težak dan?“ – upitao sam stojeći pored nje, plašeći se da sednem da joj ne remetim mir.

„Dan? Ufff… bolje reći decenija. Ali da, imali smo neko sranje u školi i … ma… da te ne zamaram sa tim.“

Neko bi rekao kakva je to dama, poslovna žena i majka koja psuje na keca, ali to je samo pokazalo koliko je ležerna i opuštena u svojoj kući, a takođe i uzjebana na posao i verovatno još neke životne zavrzlame. Dok je govorila štikle su pale na pod i ona je trljala stopalo jedno o drugo uz jedva čujan šum njenih tankih čarapa.

„Žao mi je što je tako. Nadam se da će sve doći na svoje.“

„Divan si… ali sumnjam. Ehhh da su mi tvoje godine… žurkovala bi i zezala se kao da sutra ne postoji. Ali jebiga…“ – zatvorila je oči i uzela veliki gutljaj vina.

„Pa nikada nije kasno. Vi ste mladi i…“

„Dobro je kolega, tek smo se upoznali a već mi laskaš. Dosta sam imala tih slatkorečivih u svom životu… Čuj njega – ja mlada… mogu mama da ti budem.“

Džaba se trudila da deluje „uvređeno“, video sam osmeh na njenom licu iako ga je krila. Imponovalo joj je i rumeni obrazi nisu bili samo posledica vina. Morao sam da dodam još koju reč iako sam znao da to nije u redu prema kolegi, ali nešto sam osetio.

„Ako želite nekada da se podsetite starih vremena kada ste izlazili i žurkovali, ja mogu da vam pokažem kako to izgleda.“ – blefirao sam jer kao dečko sa sela, tek sam nepunih godinu dana bio u velikom gradu, ali znao sam neka osnovna mesta za izlazak.

„Opac. Vidi malog. Juče ispiljio iz mamine suknje, došao u veliki grad i odma sve zna.“ – okrenula se, prekrstila noge na najsenzualniji mogući način, i pogledala me tamnim radoznalim očima. „Ti bi meni da pokažeš šta je pravi provod? Dečko, jel ti znaš sa kim se u kolo hvataš?“

„Volim izazove. A vi delujete kao da vam zaista treba jedna… luda noć.“

„U redu. Sutra radim prvu. I dečko – obuci se primereno, ipak izvodiš jednu damu.“ – razmenili smo brojeve i to je bio kraj razgovora.

***

Nervoza je blaga reč. Bio sam jebeno usran od treme! Fensi pantalone, tamna košulja, cipele i omiljeni parfem ali veoma odmereno jer nisam želeo da se osetim na kilometar. Moja građa je osrednja, moje lice je mladoliko, a moja oprema je prosečna. U tim godinama i dalje sam verovao u moć drkanja pre sastanka sa nekom ribom, a i nije bilo teško svršiti jer je crvenokosa mama mog kolege ostavila ozbiljan erotski utisak na mene.

Niš je veliki grad i kao takav nije uvek lako dođi na vreme tako da sam krenuo mnogo ranije od zakazanog i seo sam u kafić u centru glavne Obrenovićeve ulice. Nišlijke oko mene su se šetkale, njihale kukovima, zavodile svoje partnere kao i usputne sugrađane tako da su mi misli lutale sa njihovim koracima.

Tada sam ugledao par predivnih nogu i beztobrazno kratkoj suknji. Guza je bila izražena i obla iu jasno vidljivu polu tangu. Krenuo sam gore pogledom i došao do jebozovnog dekolteo koji je davao naznake vrelog crvenog grudnjaka koji je krio dve vesele lopte. Podigavši pogled još više, video sam tamno crveni karmin na bledom licu koje je odavalo pogled samouverene seksualne žene. Bila je to ona.

„Ovde? Ne dragi, ovde je previše bučno za moj ukus. Prati me.“ – kako je samo bila drska, samouverena, dominantna.

Ušli smo u neki od pasaža i završili u meni nepoznatom restoranu. Šteala je preda mnom kao da je ceo svet njen, kao da sam i ja njen… njena igračka, njen veran i poslušan pratilac koji peva onako kako ona svira. Bio sam oduševljen.

„Pa? Da čujem, kako se to današnji studenti zabavljaju?“ – upitala me je nakon što smo naručili piće.

„Pa.. popijemo prvo koje piće da se zagrejemo i onda…“ – iznenada je ustala sa svog mesta preko puta mene, i pridružila mi se sedavši uz mene tako da su nam se noge dodirivale.

„Ja sam već zagrejana. Zapravo, ne hladim se već mesecima. Poslednji kurac koji sam primila bio je polu tvrd, polu pijan, i trajao je kratko.“

Nisam treptao! Buljio sam u nju u neverici.

„Ti znaš da smo ja i muž rastavljeni već godinama, zar ne?“

„Da… rekao mi je vaš sin. Siguran sam da nije lako…“

„Ma meni je ekstra bez njega u emotivnom smislu. Ali ako ću da budem iskrena, tucao me je onako kako najviše volim – prljavo i žestoko! Ni pre ni posle njega nisam imala jebača koji je znao da me jebe kao on. Jesi li tucao neku nišlijku od kada si ovde?“

„Khm… pa jesam. Mislim, bilo ih je, da.“

„Pa pričaj…“ – zapalila je cigaretu, uzela gutljaj vina i namestila se uz mene – „…kako se mlade nišlijke tucaju?“

„Dobro?“ – nisam znao šta da kažem.

„Mlade kurvice nemaju pojma o seksu. Ja eto nisam nikada bila laka riba. Rano se udala, jebiga. Ali da mogu da vratim vreme, jebala bih se svaki dan. Progutala bi toliko sperme da mi večera ne bi bila ni potrebna.

Kiselo sam se nasmejao a moj kurac je hteo da izleti iz pantalona! Ovo nije sastanak kojem sam se nadao. Glumio sam neku facu kad sam je pozvao na sastanak, a zapravo sam bio mala beba za ovu otvoreno seksualnu milf koja mi je bukvalno pričala kako bi želela da bude droljetina broj 1 u Nišu!

Stisnuo sam kurac preko pantalona kako bih makar malo ublažio napetost. Njen zao pogled i nevaljao osmeh bili su kao afrodizijak za mene. Stavila je ruku u svoje gaćice pod suknjom i veoma spretno prodžara pičku tako da niko ne vidi. Kada je te prste prinela mojim usnama ja sam osetio najjebozovniju aromu ikada. Bio sam spreman da svršim. Prljave prste mi je nabila u usta a drugom rukom me ščepala za kurac!

„Jel ti se sviđa ukus prave zrele pičke!?“

„Mhhmhmm…“ – mumlao sam a ona mi je stezala kitu preko pantalona.

„Ne moraš da odgovoriš, osećam koliko si jebeno tvrd.“ – tada me je poljubila gurnuvši mi jezik u usta, ispila čašu do kraja, namestila suknju i otišla.

Ostao sam sam, zadihan, crven, i tvrd kao kamen! Posle nekih 5 minuta dobio sam poruku od nje. Bio je to putokaz gde da idem. Platio sam i izleteo iz restorana. Kada sam došao do mesta shvatio sam da je to jedna neugledna prljava slepa uličica, mračna i prazna. Tada me je zgrabila sa leđa i pribila uza zid.

Ogromnom brzinom se spustila u čučanj i svukla moje pantalone na beton. Zbunjen, osetio sam kako me grabi za penis i počinje da razdvaja moje guzove i zabija lice među njih. Lizala mi je anus i drkala kurac usled čega sam cičio kao malo dete. Ova jebozovna iskusna nišlijka jela je moj nevini čmar samo 50ak metara od glavne Niške ulice!

Bio sam na ivici kada se podigla, okrenula me ka sebi i počela da me liže po usnama. Otvorio sam usta i ubrzo smo počeli da se žvalavimo glasno dišući a njena ruka nije prestajala da mi drka kurac.

„Ove gaćice me jebeno stežu. Budi zlato i uradi nešto povodom toga.“

Zavukao sam ruke pod suknju i povukao malene gaćice takvom silinom da sam ih rasparao na šavovima. Zajecala je i nastavila da me ljubi trljajući vrelu pičku preko mog kurca. Sve se dešavalo tako brzo i pod takvim seksualnim nabojem da sam izgubio pojam o vremenu i stvarnosti. Spustio sam glavu i počeo da joj ližem dekolte i cepam košulju kako bih došao to tih divnih sisa. Bili smo kao životinje puštene sa lanca.jebe ortakovu kevu u ulici

„Uhhhh… nisi svestan kako ću te izjebati… ni jedna neće moći da se meri sa mnom.“ – nakon tih reči me je bacila na pod, otkopčala košulju i podigla suknju tako da sam po prvi put ugledao njene moćne usmine koje su sebično skrivale taj topli mokri ulaz u njenu vaginu. Očekivao sam da će mi sesti na kurac ali ona se okrenula i sela pičkom na moje lice, a svoja usta je nabila na moj ud.

Poza 69 u polu mračnoj ulici u centru Niša! Pa ako ovo ne zvuči kao vlažni san svakog momka na svetu, onda zaista ne znam šta da kažem. Gutala mi je kurac kao profi kurva dok sam se ja trudio da jezikom vijam klit a prstima je bušim. Tresla se baš kao i ja jer je uzbuđenje bilo prejako. Njene usne i jezik su činile čuda i ja nisam imao snage da se oduprem. Odalamio sam je po dupeti dajući joj znak da je vreme.

Okrenula se i zajahala me je! Njene poderane najlonke, sise koje ispadaju iz brusa, sjebana kosa i šminka… to je bio prizor koji kada vam se jednom ureže u sećanje – nema povratka. Pratio sam kukovima njene pokrete koliko sam mogao dok sam ležao na leđima i mesio joj mekane dojke.

„Svrši u mene… napuni me… želim da budem puna tvoje sperme, jel jasno!?“

Još je jače jahala i trljala je svoj klit dok je svršavala. Nije bilo pomoći – eksplodirao sam! Sve mi se vrtelo dok sam mlaz za mlazom svoje sperme unosio u utrobu kolegine mame. Bio sam isceđen u pravom smislu te reči.

Tada sam tek razumeo značenje fraze – prljav seks! Ako je neko nekada imao bolji prvi sastanak, nema piše u komentarima… mada čisto sumnjam.

Dečko sa sela