Sunce je polako zalazilo nad Beogradom. Sedela sam na svojoj omiljenoj klupici na Kalemegdanu i gledala poslednje zrake sunce kako se i dalje bore ali su slabili sve više i više. Dan je bio dosadan i dug na poslu pa sam petak kao i obično provodila gledajući svoj grad i odsjaj sunca na mestu spajanja Save i Dunava.

slatkica na KalemegdanuLjudi su masovno bili napolju, što je i logično, letnje vreme ih privlači ali im ja nisam pridavala pažnju. Bila sam u svom svetu. Moja sitnija građa, uske farmerke i lagana majica na bratele uz smeđu kosu vezanu u rep nisu bili upadljivi niti zanimljivi okolini, tako da sam sa uživanjem mogla da ispijam svoju vodku koju sam naravno sipala u sok od naradndže.

Nisam bila za izlazak i noćni provod. Da napunila sam 30 i ne nisam imala dečka, ali realno šta se može naći u beogradskim klubovima osim napaljenih polu pijanih klinaca? Možda me je i bivša petogodišnja veza malo izmorila pa sam želela odmor… iako je od tog raskida prošlo pune dve godine, ali zaista neću o tome.

Kako je mrak padao tako je i moj mobilni počeo sve češće i češće da vibrira u džepu. Odbijala sam da se javim ali neko je očigledno bio uporan.

„A u kurac više.“ – uzjebana, izvadila sam mob iz džepa. Bio je to moj brat. Divno, samo mi je još on trebao. Nevoljno, javila sam se.

Ja: „Šta oćeš?“

Brat: „Ej bre šta se ne javljaš jebote. Zovem sat vremena.“

Jedva sam ga išta razumela jer je u pozadini treštala neka seljana od muzike uz pregršt glasova. To je to doba, završili su srednju baš mesec dana ranije i počelo je letnje ludovanje. Tipično.

Ja: „Nisam čula telefon. Šta oćeš? I pričaj glasnije, niš te ne čujem!“

Brat: „Ma trebaš mi, imao sam neku zajebanciju.“

„O ne“, pomislila sam. Šta je sad uradio. Nešto je trtljao al ga ništa nisam razumela osim da je u nekom stanu u Kosovskoj ulici i da dođem. Priznajem da bi ga u svakoj drugoj situaciji odjebala u tri lepe ali vodka je počela da me radi i svakako je bilo vreme da krenem, tako da sam skontala da bi mi šetnja prijala. Mrzovoljna, rekla sam mu da ću doći i lagano sam ustala sa klupice.

Osim njega koji je bio 10 i po godina mlađi od mene, imam još jednog burazera ali je on zapalio preko i ne misli se vraćati. Razumela sam ga, ponekada zaista treba biti mazohista i ostati u Beogradu. Ali ja sam volela svoj grad. Iskreno, bili smo bogata porodica, lokali, privatan biznis… tako da nisam imala potrebu da idem „trbuhom za kruhom.“

Spustila sam se i ušla u Knez Mihajlovu. Ah da, dobre stare fufice i kurvice, napucane silikonjare šetkale su sa svojim sponzorima. Kontam da je muškarcima u BG-u makar lako da nađu pičku. Devojke i žene svih uzrasta su bile polu gole, kurac im je bukvalno virio iz usta. Cirkala sam „sokić“ i šetkala posmatrajući pune lokale dok se miris vrelog asfalta mešao sa silnim parfemima koje su ove „moralne“ dame nosile na sebi.

Nastavila sam kroz Čumićevo Sokače i pomislila – jebote jel moguće da pomalo i zavidim svim tim kurvama Beograda!? Mislim, budimo realni, poslednji kurac koji sam videla (uživo) bio je srednje tvrd, pijan i pre dobrih godinu dana! Ma… ko ga jebe…

*

Ja: „Ne razumem te, pijan si! Govori razgovetno – koji broj? Dobro… ajde… eto me. Nadam se da je nešto hitno inače ću…“ – tuu, tuu, tuu… prekinula se veza.

Ušla sam u zgradu i nije bilo teško pronaći stan, samo sam pratila muziku i komešanje. Pokucala sam, ali nije vredelo. Zvonila sam, ali i dalje bez reakcije. Uzjebana, odustala sam i taman kad sam krenula nazad vrata su se otvorila. Opičio me je miris dima od cigareta i alkohola koji je kunjao iz stana.

Aleks: „Otkud ti? Nisam znao da ćeš doći na žurku?“

Bio je to Aleksandar kojeg smo zvali Aleks. Živeo je u istoj ulici kao mi, išao je sa mojim bratom i u vrtić i osnovnu i srednju školu i praktično sam ga čuvala kao klinca. Krupniji plavi momak sa onom modernom fensi frizurom zalizanom u stranu. Naravno, ceo život zacopan u mene… slatkiš. žurka sa klincima

Ja: „De si Aleks. Ma samo sam došla po onog mog brata. Šta je sad zajebo?“

Aleks: „Ajde uđi na piće i da ga nađemo, tu je on sa Zoranom.“

Zorana – još jedna droljica iz Novo Beogradskih blokova sa air max patikama i isturenim dupetom. Motala se oko mog brata zbog para, naravno. Našla sam ih na drugom kraju stana koji je inače bio jebeno ogroman. Naravno, svi su klinci blenuli u mene. Šta su ti tinejdžerski hormoni. Brat me ćapio za ruku i povukao u stranu.

Brat: „Gde si dosad jebote!? Slušaj, negde sam izgubio novčanik i sad sam dekintiran i treba mi i….“ – pričao je ko navijen.

Ja: „Alo, stani! Izgubio? Ćale će te prebiti.“

Brat: „Ma boli me uvo. Al ne mogu pred ribom švorc, treba mi da naručimo novu turu pića i klopu i…. kako ću?“

Seljak mali. Ali šta ću, brat mi je, moram ga trpeti. A i red je bio da nešto napokon pojebe, makar to bila i tek punoletna drolja. Dala sam mu karticu i rekla da pazi da i nju sad ne izgubi. Poljubio me je i izgubio se ostavivši me samu među nepoznatim ljudima.

Šta je tu je. Našla sam flašu vodke i sipala sebi piće. Kad sam već bila tu, daj da popijem još koju pa na spavanjac. Međutim, ne lezi vraže, odmah su krenuli da me muvaju. Ponavljam, nisam napucana lepotica, ali sam bila 10 godina od svih starija i za njih sam bila kao boginja.

Aleks: „Da nazdravimo. Drago mi je da si došla. Kako si?“ – pojavio se iza mene.

Aleks je smaruckao kao uvek, ali ja sam od samog ulaska u taj stan snimila par očiju koje su me „ganjale.“ Dotični momak bio je drugačiji. Izgledao je starije… zapravo, koga lažem, bio je njihovih godina ali je delovaooo… hmmm, zrelije. Da, to je ta reč. Povremeno bi me pogledao i onda skrenuo pogled, pomalo stidljivo. Kada sam počela da mu uzvraćam poglede on se podigao i krenuo u jednu od soba. Bio mi je dovoljno tajanstven da bih mu dozvolila da mi pobegne.

Ja: „E Aleks, moram samo do toaleta. Eto me brzo.“

Zašto sam krenula za tim klincem ne znam, ali on je očigledno znao gde ide jer je ušao u jedinu sobu u kojoj nije bilo nikoga. Ušla sam i zagledala se. Frajer mali, nema šta. Crn, tamne oči, uske skupe farke i košulja. Međutim pogled sada već uplašen.

Davor: „Ja sam Davor. Dobrodošla.“

Ja: „Ovo je tvoj stan?“

Davor: „Da.“

Predstavila sam se i prišla mu. Umalo se nije upiškio od straha.

Ja: „Deluješ drugačije od ostalih. Elegantno obučen, nisi pijan, deluješ uplašeno a opet dovoljno hrabar da muvaš najstariju ribu od svih…“

Davor: „Pa… iskreno… napravio sam žurku jer želim da budem deo ekipe.“

Ja: „A gde ti je devojka?“ – pitala sam iako sam znala odgovor.

Davor: „Ma nemam je.“

Ja: „A zašto mene gledaš od kada sam ušla? Sviđam ti se?“ – prišla sam mu još bliže da oseti moj dah na svojim usnama.

Jebote kako je bilo lepo igrati se sa nevinim momkom. Uživala sam iako to do tada nisam ni znala da me loži. Duboko je disao i gledao me u oči. Reći da mi je pičkica u tom momentu vlažila bi bila blaga izjava. Polako sam mu uhvatila šlic i povukla ga na dole.

Ja: „Ako želiš biti deo one ekipe, zamisli koliko bi poena dobio da im kažeš da si kresnuo ribu 10 godina stariju.“ – uvukla sam mu ruku u gaće… bio je jebeno tvrd.

Davor: „Uhhhh.. ali ja nisam nikada…“

Ja: „Psssst. U redu je. Biću nežna.“ – tada sam ga poljubila.

Možda je bio nevin ali je brzo prihvatio moj jezik i uzvratio mi istom merom dok sam mu drkala kurac nežno i polako, ne želeći da prerano svrši.

Ja: „Mmmm… e ovo je prava dobrodošlica. Tvrd, topao kurac. Spusti pantalone dole.“ – poslušao me je a ja sam se veoma brzo našla na kolenima.

puši klincu kurčinuDržala sam oči zalepljene na njegovima da bi se osetio sigurnije i mazila njegovim užarenim glavićem svoje lice. Bio mu je prosečne veličine ali tvrd kao kamen. Miris slankast sa sluzavim vrhom, miris koji mi je natopio gaćice još više.

Ja: „Znaš, one klinke ne umeju da zadovolje muškarca kao što to umemo mi starije. Zato se opusti i ne ustručavaj se… kad poželiš, slobodno mi napuni usta.“ – zgrabila sam ga čvrsto za koren i ceo glavić strpala među usne.

Jaukao je dok sam mu sisala pečurku kao lizalicu. Uspela sam da otkopčam svoje farke i da zavučem ruku u gaćice dok sam se sladila tim nevinim toplim kurcem. Klit mi je goreo i nežno sam ga trljala upijajući aromu ovog tajanstvenog momka.

Ja: „Nabij mi ga celog.“ – podigla sam sluzave prste i dala mu da ih liže a on se u trenutku zabio kitom do mog grla.

Uhvatio me je za glavu i prvo stidljivo, ali nakon nekog vremena sve jače i brže me počeo tucati u usta. Kako je samo lepo bilo ponovo imati kurac u sebi! Volela sam oral i bila sam dobra u tome. Igrala sam se sa najosetljivijim delovima penisa, grickala ga, ljubila, uvlačila.

Ja: „Tako, tako… daj mi ga celog!“ – pljunula sam žestoko na njegovu kitu i nastavila da mu dudlam kao razuzdana kučka.

Davor: „Ahh ahhh…“ – svom snagom me je ščepao za kosu i počeo da mi puni usta.

Gutala sam i gutala, delovalo je da neće prestati da prska pa je deo sperme iscureo iz moja usta i niz moju bradu. Bila sam jebeno punog stomaka. Podigao me je i počeo me žvaliti bez obzira što je njegova sperma bila svuda na mom licu i usnama.

Trebalo nam je neko vreme da dođemo do daha. Ljubila sam ga nežnije, prisnije… bila sam mu prvo pušenje i želela sam da ipak oseti makar malo pažnje.

Kada sam se pak okrenula, desilo se nešto neočekivano. Pred vratima sobe primetila sam dobro poznato lice. Aleks je stajao očigledno duže vreme jer mu je kurac bio napolju a oko njega se nalazila ruka koja ga je stiskala i nadrkavala.

Ja: „Aleks? Gde su ti maniri? Zar ne umeš da kucaš?“ – spustila sam svoje farmerke i gaćice na pod, skinula majicu i golom guzom se naslonila na Davora iza sebe koji se spermivim kurcem trljao po mojim guzovima.

Aleks: „Kako si …“

Ja: „Šta sam?“ – razdvojila sam noge i počela da trljam pičkicu pred njim dok me je Davor držao za dupe i stiskao.

Aleks: „Jebozovna.“ – tiho je izustio i prišao mi a potom me bez stida zažvalio. Mali je napokon živeo svoj dugogodišnji (vlažni) san.

Ja: „Kao što si pretpostavljam video, Davor se već uverio da sam bolja kučka od svih onih klinki koje pojma nemaju. Vreme je da se i ti uveriš u to.“ – uhvatila sam mu kurac i počela njime da klizim preko svoje glatke tople pičke.

Davor se tada sagnuo i raširio mi guzove pre nego je počeo da mi liže čmar. Nije bio stručan ali mogu da zamislim kakve su se sve perverzije krile u njemu koje je želeo da isproba po prvi put u životu. Jebao mi je čmarić jezikom dok je Aleks malo po malo ulazio u moju picu.

Aleks: „Želim te od kada znam za tebe. Drkam na tebe svaki dan… ali nisam imao pojma da si ovakva jebačica… kurvica.“ – zgrabio mi je sise i nabio se do jaja u mene.

Ja: „Uhhhh… nemaš pojma kakva ja kurva umem biti!“

Nalazila sam se u sendviču između dva tinejdžera i stenjala sam glasno, znajući da od jačine muzike niko ne može da me čuje. Vrištala sam i nabijala se na kurac u stojećoj pozi a rukom od nazad gurala Davorovo lice sve jače ka mojoj zadnjici.

Ja: „Razvalite me obojica! Nazovite me kurvom i nabijte mi kurčeve duboko!“ – vikala sam i tresla se u njihovim rukama.

Davor se podigao i počeo glavićem da traži moj uzak čmar. Volela sam anal ali sam ga doživljavala samo sa svojim dildom, nikada sa pravom kitom. Opustila sam se koliko sam mogla i uz malo napora i drugi kurac je ušao u mene. jebu je dvojica žestoko

Zahvaljujući mom lakom telu, uspeli su me podići u vis i neprestano me tucati lizajući mi vrat, leđa, sise, usne… Mladi, tvrdi, puni energije i snage, razvaljivali su me sa lakoćom dok sam vrištala i svršavala.

Ja: „Ahh, ahh, ahh… napunite me… uhhh… jače!“ – govorila sam u bunilu uživajući u duploj penetraciji.

Davor, Aleks: „Aaaahhhhhhh…“ – kao po dogovoru – u istom trenutku su počeli da mi pune obe rupice!

Bilo je toliko sperme da je deo iscurio iz mene i natapao parket pod nama. Utrnuti, nekako smo se odvojili i pali na pod. Želeći da im dam još malo lepih uspomena za kasnije drkanje – spustila sam lice i počela jezikom da skupljam spermu sa poda. Malo je reći da su me gledali u neverici.

*

Nakon burne noći, oko 5:30 izjutra krenula sam peške iz stana. Sunce je počinjalo da se probija svojim zracima a ja sam istim onim putem šetkala i nakon nekog vremena našla sam se na omiljenoj klupici. Ovaj put se pored mene nalazila samo velika flaša hladne vode. Ima nešto u tom jutarnjem pogledu sa Kalemegdana. Mir, tišina…

Upijala sam zrake sunca i pogledala na telefon. Brdo poruka i poziva, ali najbitnija je bila poruka moga brata – „Seko najbolja si! Spasila si me! Vraćam ti svaki dinar čim dođem kući. P.S. prespavao sam kod Zorane.“

Eto… neka je i on nešto pojebao.