Devojka Plavuša

Melinda

: Mlada vatrena i slatka kučkica

: Mlada vatrena i slatka kučkica Ime: Melinda

Mesto: Kragujevac

Godište: 1991.

Zanimanje: Seksi Donji Veš

 

Opis: Mlada vatrena i slatka kučkica koja obožava donjim vešom da zavodi i da se tuca dok je u njemu. Volim posebno modele koji su otvoreni na pravim mestima, taman da se jebem onako kako najviše volim- dok je rublje na meni 😉 Golotinja je precenjena, potrebno je uneti makar malo stilu u seks. Makar to bile samo tanke tangice sa otvorom na pici, ali i one su dovoljne da ubiju monotoniju i da doprinesu strasti i žaru.

A nije samo zabava u tome da ga nosim, već i u kupovini 😉 Uhhhh dok probavam sve te različite modele tako ih fino natapam svojim picinim sokovima, svuda ostavljam svoje sočne mirise trljajući se preko te divne tkanine. Još ako naiđe neki prodavac da me pogleda i kaže kako mi stoje… pa mi možda i navuče koje gaćice i namesti mi ih pre nego me navuče na sebe.

Mhmm dešavale su se razne perverzije tokom mojih čestih kupovina… budi dobar, pozovi me i sve ću ih podeliti sa tobom. Ali uslov je da čujem kako snažno drkaš dok ti šapućem sve te prljave pričice.

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 400 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Melinda i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i Vip mreza 060 i 061.

Devojke za sms upoznavanje
Call Now Button
Don`t copy text!