Devojka Fetiš Zrenjanin

Dora

Gurni mi ga, nauči me, nauči svoju devojčicu kako da se profi jebe

Gurni mi ga, nauči me, nauči svoju devojčicu kako da se profi jebeIme: Dora

Mesto: Zrenjanin

Godište: 1999.

Zanimanje: Gimnastičarka

Opis: Poz 🙂 Slatka sam i fleksibilna, šta više da poželiš. Radim špagu sa lakoćom, oba stopala mogu da ližem i guram u usta, možeš me vrtiš i okrećeš kako poželiš. Ovako malena i majušna obožavam da se igram da sam mala neiskusna curica koja bi želela da je njen iskusni tatica svemu nauči.

Jesam lepa tatice? Jesam slatka tvoja umiljata curica? Jel bi mi pokazao svoj veliki tvrdi… molim te, želim da vežbam na njemu 🙂 Stvarno misliš da mi je lepa maca?? A to kažeš samo zato što sam tvoja lepa napaljena lutkica, priznaj 😛 Laskaš mi… ali volim to 🙂 Volim kad me hvališ i ljubiš, i grliš…. kada mi ga staviš u usta i nežno mi ga guraš da vežbam, da naučim… Smem da se mazim? Molim te 🙂 Tako sam uska… jel osetiš? Uhhh moram samo malo da… samo jedan prstić ću… mmmmm… jebote kako me ložiš! Gurni mi ga, nauči me, nauči svoju devojčicu kako da se profi jebe, budi moj učitelj, moj napaljeni profesor… ufff…

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 400 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Dora i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i Vip mreza 060 i 061.

Devojke za sms upoznavanje
Call Now Button
Don`t copy text!