Bespomoćna ali vrela, željna… uvek odgovaraš sa DA GOSPODARUIme: Marko

Mesto: Jagodina

Godište: 1982.

Zanimanje: BDSM

 

Opis: Uđi sa mnom u moj svet gde su pravila jasna – ja sam tvoj gospodar a ti moja robinja. U svet gde si ti uvek vezana i gola a ja nadmeno stojim nad tobom i dominatno te gledam kao pravi alfa mužijak. Pokorna, poslušna… moja seks igračka sa kojom mogu da radim šta mi je volja. Gledam te oštro u oči a ti osetiš žmarce na telu od uzbuđenja… znaš da sledi kazna jer si bila neposlušna.

Bespomoćna ali vrela, željna… uvek odgovaraš sa DA GOSPODARU jer to je odnos koji zahtevam. Ne znam da li spremna, sumnjam… i tada prolazim svojim mokrim glavićem tik ispred tvoga lica… osetiš me… moj miris i toplinu ali ne smeš da reaguješ, zabranjeno ti je i ti si poslušna drolja koja ozbiljno shvata moja naređenja.

Mazim te vlažnim vrhom kurca po obrazima, usnama i licu, a ti skamenjena ne pomeraš se dok ti ne dozvolim. Želiš me u sebi… u svim otvorima svojim… treseš se i vžaiš, potoci tvojih sokića klize niz tvoje butine.. spremna si!

I tada… tada sledi duga i žestoka jebačina sve dok ti ne napunim te napaljene otvore! Svršavam snažno i svuda, punim te, igram se sa tobom… ako si bila dobra, poljubim te. Jer značiš mi… Hajde, uđi u moj svet i budi deo njega.