Ako se pitate Kako naci kurvu, ne brinite jer nasli ste je. Ceca je jedna mlada lepa pametna nacitana devojka koja nema problem sa tim da prizna da je kucka. Ali vi cete sada reci – pa u moru istih zasto je bas ona posebna? E pa to danas zelimo da vam pokazemo. Ona je prihvatila da malo caska sa nama u ovom intervjuu i otvorila nam se. Ovo je njena licna ispovest. Uzivajte.

Kako naci kurvu, ili smo je nasli?

Ceca: Našli ste je hehe. Ćaos. Ja sam Ceca i drago mi je da mogu da vam otkrijem neke sočne detalje iz mog života. Mislim da će biti zanimljivo svima jer većinu ovih stvari nisam otkrivala. Ipak su to neki trikovi koji nisu za svakoga. Ali sa obzirom da me sada već mnogi poznaju i gotive, što da ne. Pucaj.

Ceco, zasto muskarci vole kucke? Kako naci kurvu roze

Ceca: Pa jednostavno je – kučke su devojke i žene koje stalno žele seks i koje su perverzne u krevetu. Tipovi nas vole jer ne mogu da budu razočarani. Mi vam možda nećemo osvojiti srce ali neke druge tvrđe organe ćemo osvojiti na razne načine. Oralno vaginalno analno rukom stopalima sisama… itd xD jasno vam je. Tako da ono, nema tu puno priče – drolje smo a muškarci vole drolje jer sa njima dobijaju sve. Kratko i jasno.

Svi se pitaju Kako naci kurvu, kako je osvojiti?

Ceca: Pa sad.. mi jesmo kučke ali nismo sve iste. Iako volimo da se tucamo i prljave smo, opet je svaka drugačija u smislu kako da je osvojite. Nekoj je dovoljno da pokažete onu stvar i one ga ugrabe. Neke nisu baš toliko lake i zahtevaju da se malo više potrudite. Ja volim recimo kada se tip ne folira nego jasno kaže – super si, zgodna si, želim te. Neke druge ne vole direktan pristup jer glume fine ribe dok ti ne sednu na kitu. Nema tačan recept.

Ti si pametna obrazovana… koliko je to bitno?

Ceca: Ako tražiš kurvu ne tražiš joj diplomu i ocene iz muzičke škole. Niko više ne traži pametnu devojku koja je nežna nevina i ima sve desetke na faksu. Ali oni nisu svesni koliko inteligencija zapravo znači za dobar seks. Kada je devojka načitana kao ja i ima znanje onda je i kreativnija i ume bolje sa rečima. Mene kada tipovi pozovu ja ih skontam i mogu rečima da ih dovedem do orgazma veoma brzo. Da sam bežala iz škole i sa fakulteta malo sutra bi to mogla. Ali oni to ne kontaju… čak misle – što je gluplja lakše ću je smuvati. Hoćeš, ali u krevetu će biti smotanija od neke pametne barem duplo.

Kako naci kurvu – pronaci ce ona vas.

Ceca: Mnoge kučke poput mene se reklamiraju eksponiraju i uživaju na internetu. Neke druge više vole keš tipa starlete i sponzoruše. Pokažete joj novu torbicu ili ajfon i ona je već na kolenima. Ali u pravu si, većina onih koje poželim ja ih sama pronađem i osvojim. Imam nos za takve stvari hehe.

Za kraj samo da kažem dve stvari. Prvo – OVDE kliknite za moj oglas. Tu me možete kontaktirati da se upoznamo. A pod dva – verujte mi, veličina NIJE bitna. Bitno je da je tvrd i da ga umeš koristiti 😛 Poz od Cece.