Ma nisam ja imao blage veze o Pančevu. Sve što sam čuo jeste da je u pitanju lep Banatski grad ali jebeno vetrovit. Mada, koga briga za vetar kada nemaš ni 30 godina i libido do meseca. Uostalom, nisam želeo ni da idem u Pančevo sa nekim pred znanjem. Plan je bio da se nađem sa njom i ona će mi biti turistički vodič.

A ko je ona? Pa ona je moja nova šefica. Iako sam udaljen i živim dobrih 200 plus kilometara od Pančeva, posao preko interneta mi omogućava da obavljam sve od kuće bez potrebe da se fizički nalazim u gradu gde je sedište firme. Mlad lep perspektivan dobar u poslu, očigledno je gospođa želela da me bolje upozna.

Imali smo nekoliko video sastanaka ali ovo je trebao da bude prvi formalni susret uživo. Naravno da sam tokom tih zoom satanaka primetio njene punačke usne i dekolte koji nije ni želela da krije, bila je žena kasnih tridesetih, očigledno dobrostojeća. Vođa ali u onom smirenom, pozitivnom smislu, nikako stroga i nervozna.

Nisam znao šta da očekujem, ali ona me je uveravala da ništa ne brinem i da je ona sve sredila. Dogovor je bio da me zbog divnog letnjeg vremena pokupi na autobuskoj stanici jer nisam dolazio kolima, pa ćemo do Narodne Bašte koja je navodno biser ovog Banatskog grada. jebozovna utegnuta šefica

Dočekala me je i stao sam zbunjen u mestu. Nije bilo ni na vidiku radne odeće na njoj, naprotiv, roza uska majica i helanke toliko priljubljene uz nju da su joj se ocrtale sve divne obline koje su je krasile. Butine jake i čvrste učinile su ovaj prvi susret neprijatnim što je ona odmah i shvatila i reagovala je divnim osmehom.

– Kolega, drago mi je da se napokon vidimo a da nije preko monitora. Kako si putovao? – pružila mi je ruku.

– Bilo je dobro. Nije to daleko koliko sam mislio. Da, i meni je drago šefice.

– Šefice? Daj molim, mrzim kada me tako zovu. Za tebe Viki.

– Drago mi je Viki. Hoćemo li?

Seo sam na suvozačevo mesto njenog luksuznog džipa i ponovo je došao trenutak kada sam umalo pao u nesvest. Ona je sela na mesto vozača i ne znam da li je to bilo meni u glavi, ali delovalo je da su joj noge neprimereno i neprirodno razdvojene, što mi je omogućilo da vidim njene sočne usmine u koje su se helanke usekle.

Znojio sam se od toga i sreća moja da je bilo pakleno vruće inače bi bilo jasno šta izaziva moje prekomerno znojenje. Usledilo je ćaskanje koje nije imalo neki određen cilj. Vozili smo se i shvatio sam da je Bašta koja je zapravo jedan ogroman park pored nas.

– Mislio sam da ćemo ovde…

– Previše je toplo zar ne? Bolje da smo pod klimicom. Imam ja stan ovde u centru.

Nije ni pitala da li se slažem sa iznenadnom promenom plana. Možda su Pančevke takve, uzimaju stvari u svoje ruke. Parkirali smo se ispred jedne zgrade. Pisalo je Ul Žarka Zrenjanina. Na prvom spratu se nalazio njen, kasnije ću saznati, jedan od nekolicine stanova u Pančevu. Divan luksuzan ogroman.

U ovom trenutku ja bih voleo da vam pišem o tome kako smo vodili konstruktivne razgovore, upoznavali se itd… ali žao mi je, ništa od toga jer sledeće što sam video promenilo je tok ovog „poslovnog“ sastanka. Stajala je na balkonu i posmatrala ulicu. U ruci je imala čašu crnog vina, bila je diskretno nagužena sa nogama još razdvojenijim nego u kolima.

Pogledala me je preko ramena, osmehnula mi se, a potom sklonila pogled ponovo ka ulici. Da li sam ja dobro čitao te znakove? Da li su to uopšte bili znakovi? Ne znam ali sam želeo da saznam. Prišao sam joj od pozadi gledajući u to sočno jebozovno dupe. Kurac mi se pomerao u gaćama i kunem se da sam mogao da osetim aromu njene skrivene pičke.

– Znaš… od gledanja nema mnogo vajde. – ponovo me je pogledala skamenjenog preko ramena. – Šta je? Zar si zaista mislio da sam te pozvala da šetamo gradom i gledamo parkove?

Zatim se okrenula, spustila svoje helanke do članaka a potom preko svojih bež tankih gaćica počela da poliva vino. – Nije to bio mali put… sigurna sam da si žedan… a i gladan… a moja pička je veoma ukusna.

Na te prljave reči su mi kolena zaklecala. Da je samo govorila možda bih i pomislio da me zajebava, ali njene noge, gaćice i pička su bili mokri od srvenog vina. Ako je glumatala onda je baš prevazišla svaku meru. Tako da sam krenuo ka njoj i kleknuo tačno u visini njene sada jasno vidljive pičke koja, iako skrivena iza gaćica, videla se usled prozirnosti koje je vino stvorilo.

Želeo sam da jednom za svagda otklonim sve sumnje da je sve neka igrica, tako da sam na njeno iznenađenje u dva pokreta iskidao natopljene gaćice. Osmehnula se kao da je to očekivala, ispila je ono malo vina iz čaše a potom me ščupala za kosu i nabila mi lice u svoje međunožje.

Miris vina nije mogao da prikrije divnu zrelu arome moje milf šefice i halapljivo sam lizao preko usmina, brežuljka, klita… ona me je čvrsto držala za kosu i nije je bilo briga špto su svi na ulici mogli da vide njene gestikulacije, iako doduše sa leđa, ali su mogli i da čuju njene uzdase.

– Jebote! Nisam svršila mesecima… nabij jezik u tu pičku!

Pitanje je da li je prošlo dva minuta pre nego je svršila meni u usta. Vina više nije bilo, njena pička je bila prekrivena samo mojom pljuvačkom i njenim sokovima. Tada sam prišao prstima do njene zadnje rupice i osetio sam nešto tvrdo. Okrenuo sam je i pljesnuo po guzi pre nego sam joj raširio guzove i ugledao maleno dijamantsko srce.

– Pa ti si se spremala za ovaj susret koliko vidim…

Izvadio sam mali analni čep iz njene guze usled čega je ispustila uzdah koji su sada ljudi na ulici mogli i da vide i čuju. Počeo sam da se igram i da je tucam malenom igračkom dok sam joj grickao i lizao sočne guzove. Nekako je shvatila koliko pažnje privlači od prolaznika tako da me je prekinula i uvela u veliku spavaću sobu. šefica u pozi 69

– To jebeno srce ne može ono što može prava stvar… jel se slažeš kolega? – skinula je odeću sa mene i smestila me leđima na krevet. – Ali prvo moram da ga nauljim kako bi lakše ušao…

Zaokrenula se iznad mene i svoju pičku mi zalepila za lice dok je ustima obuhvatila moj uveliko tvrd kurac. Narednih nekoliko minuta nije bilo reči jer su nam usta bila zauzeta. Njena su gutala i pljuvala po mojoj erekciji, dok su moja bila priokovana za njenu toplu, mokru, preukusnu pičku!

Njeno pušenje i sisanje je bilo ekstremno iskusno i tačno je znala kada da se zaustavi i da mi tih dve tri sekunde osuška kako ne bi svršio pre vremena. Kao prava šefica i vođa ona je diktirala i imala je kontrolu. Bila je to najerotičnija poza 69 u kojoj sam ikada bio.

Kada je prekinula, okrenula se i počela da me ljubi i da traži moj jezik. Delili smo pljuvačku i žvalili se jedva uspevajući da udahnemo vazduh. Strast je bila očigledna, hemija nepobitna.

– Kolega, ja nisam iz zezanja spremala moju guzu… očekujem da je fino obradiš.

– Sa zadovoljstvom Viki… naguzi se za mene.

Okrenula se i spustila lice i sise na krevet a dupe je podigla visoko. Bio sam opčinjen prizorom gole pičke i divnog anusa koji su me dozivali bez reči. Dva svoja prsta sam joj nabio u vaginu a jezik u čmar. Bio je očigledno istreniran i opušten tako da sam uživao dok sam ga probijao svojim toplim jezikom. Pička joj se stezala oko mojih prstiju i nisam mogao da čekam.

jebanje šefice u guzuPodigao sam se i prvo kurac nabio u njenu pičku. Tako je bila klizava da sam bez ikakvog otpora lutao svojom alatkom po njenim dubinama. A potom sam ga tako prekrivenog njenom sluzi smestio na ulaz u njen anus. Ovaj put je otpor postojao ali je ponovo pokazala svoje veštine i otpuštala je mišiće kako bih ga nabio do kraja.

Čim sam ušao usledio je novi orgazam. Nije mogla niti je htela da ga prikriva, vrisnula je i počela da trlja klitoris dok sam ja hvatao tempo. Guzio sam Pančevku u sred Pančeva – kako poetski. Naizmenično sam ulazio iz guze u pičku pa nazad… u rukama njeni bokovi, a u glavi haos…

– Gotov… – bilo je sve što sam izustio.

– Daj mi ga… – okrenula se i ponovo usnama obgrlila moj kurac.

Kasnije uz kaficu sam shvatio da joj je gutanje sperme omiljeni obrok tokom dana. Ja sam naravno imao nezaboravno iskustvo i nema sumnje da ću se jednoga dana ponovo vratiti u Pančevo.. ima nešto u tom gradu što me mami.