„Kurve Čačak“ – to su reči koje sam kucao na internetu u potrazi za malo nevaljalog druženja. Mnogi sada misle dok ovo čitaju da sam ja neki nesposoban lik koji ne ume ni da nađe parče pičke. Ali postoji tu više razloga o kojima ću veoma kratko pre nego se vratim na svoju ispovest.

Dakle, ja nisam Čačanin. Ovde sam poslom i zavoleo sam grad ali ovde nemam puno prijatelja. Takođe, izvinite ako grešim, ali Čačanke mi nekako deluju distancirano, nezainteresovano, jebem li ga. Zatvorenije su, makar je to moj utisak iako u tom trenutku nisam bio dugo u gradu na Zapadnoj Moravi.

Centar je lep, Karađorđeva ulica sređena, devojke i žene zgodne, skockane, posebno matorke koje se vole utegnuti. Ali svaki moj pokušaj ostavio me je suvim. Zato sam se obratio internetu kao i svaki drugi napaljeni 25-šnjak u nepoznatom gradu.

Javila mi se jedna crnka koja je na netu imala nik – Droljetina iz Čačka. Nije joj se videlo lice što je i očekivano jer ne želi da se eksponira javno. Ali telo je bila čista desetka. Jače punije noge, niska građa, predivne sise i guza za poželeti. Bio sam iznenađen jer sam očekivao neku polovnjaču. Kroz kratak chat skontao sam da je Čačanka, student (što me je tek iznenadilo!), perverzna.. ali zahteva diskreciju.

**

Našli smo se u kod hotela Beograd što je meni odgovaralo jer sam bio smešten veoma blizu kod Gimnazije. Bila je nekako uplašena, zbunjena… a lice koje sam tada prvi put video bilo je prelepo. Skromno našminkana u crnoj seksi haljini i nogama u najlonkama. Poljubio sam je u obraz i pitao – kod mene ili kod tebe? seksi jebozovna čačanka

Zbunjeno i uplašeno rekla je – hajmo prvo na piće.

O kurvama Čačankama sam slušao svašta, ali ova tajanstvena devojka je delovala drugačije. Umesto prkosnog, nadmenog, droljastog stava, ova cura je delovala kao da ima 18god i ide na prvi sastanak. Moj kurac je sve vreme pulsirao dok je šetala ispred mene ali je u drugoj, onoj gornjoj mojoj glavi, bila mešavina emocija.

Seli smo u neki čudan kafić van grada gde nas je taksi odvezao. Ona nije puno pričala. Zapalila je cigaretu i gledala me, a potom je maltene na iskap popila dupli viski. Morao sam da pokrenem razgovor.

– Jesi li dobro?

– Da… jesam… što?

– Pa ne znam. Deluješ kao da ti je neprijatno, neugodno.

– A ne ne… sve je okej. Samo… dugo nisam… ovako dogovorila jeli…

– Dugo nisi? Ne razumem. Jel si ti Droljetina Čač… – brzo me je prekinula stavivši mi prst na usne. Osetio sam miris duvana i nežan parfem koji je bio u pozadini.

– Jesam. Ali molim te, rekao si da ćeš biti diskretan.

I dalje zbunjen, nastavio sam da je posmatram. Imala je tremu? Nešto se dešavalo ali nisam imao pojma šta. Posle par tura pića rekla je – prati me. Iz taksija u taksi, vozili smo se čudnim ulicama dok nismo stigli pred neki motel. Ušli smo unutra i ona je samo klimnula glavom recepcionerki koja joj je dala ključ, i bez reči smo nastavili ka našoj sobi. Bio je to lep apartman sa pićem i hranom na stolu.

– Raskomoti se. Opusti se i sačekaj me. Idem samo da se osvežim. – rekla je i ušla u kupatilo.

Sipao sam nam šampanjac i zavalio se u kožni nameštaj pitajući se koliko će me ovo sve koštati. Tek što sam završio čašu, ona se pojavila. Imala je na sebi vrhunski seksi crni donji veš, polu proziran, i najlon čarape koje su joj se završavale divnim čipkama na sredini butina. Ali njen pogled je bio drugačiji. To nije bila ona nevina uplašena devojka sa kojom sam do tada bio.

U ruci je imala silikonski veliki dildo prošaran venama. Pljunula je na njega a potom krenula da ga gura u svoja naizgled sitna usta. Iako je bio dovoljno velik da joj probije grlo, ona nije imala problema da ga do lažnih jaja spusti u grkljan. To je bio prizor koji nikada neću zaboraviti.

– Izvadi ga… stegni ga!

– Uhhhh… – otkopčao sam pantalone, izvadio kurac i počeo da ga drkam dok je senzualno prilazila.

Sagnula se toliko da mi gurne jezik u usta, a potom je jezik zamenila sa svoja dva prsta. Prsti su bili obloženi slatkim predivnim sokovima i odmah sam znao da su nedavno bili duboko u njenoj pički. Dok sam joj sisao prste ona je dildo spustila pored i tom sada slobodnom rukom me stegnula za kurac!

– Kad kažem da ga stegneš, onda to i mislim!

Zacvileo sam što je ona iskoristila da mi pljune u usta i ponovo mi nabije jezik u grlo. Ova čačanka je bila zaista droljetina! Sisala mi je jezik i drkala mi kurac stežući ga velikom silinom. Iako sam bio viši za glavu od nje i krupniji duplo, ona me je kontrolisala. Moj penis je bio kao daljinski upravljač kojim je manipulisala mojim pokretima.

– Šta je? Zar nisi želeo kurvu iz Čačka? Pa evo je, tu je pred tobom. Zar ćeš joj dozvoliti da te ovako koristi kao igračku? Ili ćeš da joj pokažeško je glavni? lizanje čmara i pičke

Jebote kako je bila seksi dok je to govorila. Podigao sam se, okrenuo je i odgurao do zida. Podigao sam joj ruke iznad glave i oštro sam je opalio po dupetu. Uzdahnula je i zadrhtala od uzbuđenja. Posle još par šamara po guzi njene noge su zaklecale. Pocepao sam joj crne čipkaste tangice, kleknuo iza nje, raširio joj guzove i nabio svoje lice u nju!

Lizao sam joj oba otvora i pljuvao po njima, nešto što nisam inače imao naviku da radim, ali me je ova čačanka kurvetina u trenutku preobrazila. Lizao sam i ljubio malo anus malo pičku, a ona je cvilela i drhtala pod mojim oralnim napadima. A kada sam joj nabio dva prsta u pičku i jezik u čmar, tada je svršila držeći ruku na ustima kako ne bi ceo motel čuo njen orgazam.

Bacio sam je na pod još uvek ošamućenu od orgazma i skinuo sve sa sebe. Potom sam seo na njene divne sise i bez upozorenja sam joj nabio kurac u usta! Šminka joj se već sjebala, kosa je postala razbaružena, a suze su joj potekle usled mog kurca koji joj je jebao grlo! Izazvala je reakciju u meni koju nisam očekivao. Ali izgubila je svu kontrolu i bila je prepuštena mom unutrašnjem dominantnom delu za koji nisam ni znao da posedujem.

– Jesi to želela, a?? Uhhhh… gutaj taj kurac droljetino jedna! – pljunem u ruku, premažem njome kurac i ponovo joj ga nabijem.

Za razliku od neke druge devojke, ova kučka je bila svoja na svome. Jebeš mi sve ako joj nisam video osmeh dok sam joj tucao usta silno i nemilosrdno! Znala je šta radi i to me je jebeno izluđivalo. Morao sam je pojebati. Ustao sam i krenuo da tražim kondom.

– Ne! Ta sintetička sranja ne želim… ili me jebi kako treba ili me nećeš više dodirnuti!

Mislio sam da se šali ali me je ubedila tako što mi se naguzila i rukama razdvojila svoje guzove pokazujući mi lepljive rupice koje su bile blago otvorene, čekajući me. Kao razulareni bik ja sam se podigao i naskočio na ovu prljavu čačanku i nabio joj kurac u toplu picu. Držao sam je za bokove i zabijao se, trudeći se da svaki moj udar oseti. jebanje čačanke s guza

Prst sam joj ugurao u šupak i nastavio je tucati bez milosti. Ponovo se ponašala kao prava profesionalka. Uskladila je ritam sa mnom i prljavo se tucala bez i jednog pogrešnog pokreta. Užvala je, svršavala i trljala pičku dok sam je s guza razvaljivao.

– Napuni me, svrši u mene…

Nisam ni razmišljao o tome što nemam kondom na sebi. Ispraznio sam se u nju iako je prvi put vidim u životu. Reč kojom bi opisao ovaj susret, glasila bi – spektakularno!

Isceđen, klonuo sam i bez mnogo problema zakunjao.

***

Otvorio sam oči nekih sat dva nakon seksa. Bio sam usamljen, pod glavom nepoznati jastuk, preko mene jorgan. Apartman je bio prazan. Miris seksa i prolivenog šampanjca ispunio mi je pluća dok sam rukom krenuo ka malom stoliću na kom je bila cedulja. Presavijeni papir krio je 5 novih zelenih novčanica od po sto evra, uz poruku – „Ne kontaktiraj me. Ovo se nije desilo. Ako pokušaš da me nađeš biće posledica. P.S. – bilo je predivno. Droljetina iz Čačka.“

KRAJ!