Volim da me vuku za kosu tokom oralaIme: Pegavica

Mesto: Užice

Godište: 1993.

Zanimanje: Bibliotekarka

 

Opis: Veče i gluvo doba noći su moje vreme kada puštam mašti na volju. Tada se u meni probudi neka zver i ja bukvalno promenim svoju ličnost. Od vredne načitane i fine cure tokom dana, ja se pretvorim u nezasitu pohotnu kujicu koju obuzmu prljave fantazije i ogromna želja za jebačinom. Bruka sam riba, i reći ću da je za to genetika kriva. Ja obožavam pice, burgere i ostali treš da jedem a uvek sam mršava.

Jedino što mi rastu jesu guza i sise što je (složićeš se) jebeno sjajna stvar 😉 Volim brza kola i snažan brz sex a najbolje je kombincija. Da u kolima se obožavam maziti dok idemo 200 na sat ili još bolje ako se spustim dole i posisam ga u toj ogromnoj brzini. Za sve droljice koje možda ovo budu čitale, ali i za muške- svršavanje pri tolikim brzinama je BRUTALAN osećaj!

Volim da me vuku za kosu tokom orala i da me nazivaju kurvom (da ja sam od tih riba). Pazi, mnogo toga ja volim i želim, ali već sam previše rekla. Za sve ostalo ćeš ipak morati da me pozoveš 😉 kiss

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 400 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Pegavica i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

Please complete the required fields.