Nikada nisam razumeo ljude koji pišu o tome kako su najveći jebači, kako imaju kitu od 20cm minimum, kako su pojebali pola sveta itd. Nekako sam se uvek trudio da ostanem prizeman i realan koliko god je to moguće. Moje avanture su za neke ljude možda obične, ali su moje, ponosan sam na njih, i zato ću podeliti delić toga sa vama.

Za početak da podvučem da sam ja živi dokaz da ne morate imati trbušnjake, 2 metra visine i malo pre pomenutih 20cm dužine da biste imali korektan uspeh kod žena. Nije njih bilo mnogo u mom seksualnom delu života (konzumiram seks od 20-te, dakle 10ak godina), ali je svaka na svoj način zanimljiva i uzbudljiva, svaka nosi nešto svoje.

Moj život je vezan za mnoštvo različitih mesta jer u jednom gradu živeo, u drugi išao na faks, u trećem mi je većina rodbine, trenutno živim u četvrtom a sve između su bila zanimljiva mesta za poneki izlet, izlazak, odmor. Iz naslova možete videti da je Vojvodina bila moje sedište, a i dalje je.

Od Subotice do Novog Sada, preko Zrenjanina Kikinde do Pančeva i Vršca, Sombora Apatina i drugih velikih mesta i malih zaseoka, to je predeo mog bitisanja. Tako da se može reći da je svaki izlet do BG-a pa dole niže na jug bila neka vrsta egzotike za mene, upoznavanje sa nekim malo drugačijim mentalitetom, svaki zanimljiv na svoj način.oral pušenje sperma

Sad posle svega navedenog, naslov moje priče delovaće krajnje pristrasno. Ali to je moje iskustvo i trudim se biti objektivan. Ali kako da ih ne hvalim? Kako da ne pohvalim bucmastu Subotičanku koja mi na Palićkom jezeru drka kurac dok joj mesim sise i gledam u jezero? Ili famoznu madjaricu koja mi u Bačkoj Topoli šapuće prljave mađarske reči dok je bez zaštite punim u kolima njenog brata?

Dobar period mog života je vezan za Novi Sad. Tu stavljam malu fusnotu jer su novosađanke (mislim na one iz grada a ne iz okolnih mesta) najsličnije beograđankama. One su malo namazanije gradske kurvice koje zahtevaju više truda da bi im ušli u gaćice. Bitno im je ko će šta da misli i kaže, tako da su one malo zajebanije.

Ali hajde da odemo malo izvan grada do recimo Temerina, Beočina, Futoga. Uhhh Futog. Mlada sočna buduća veterinarka sa sisama poput dve zrele dinje. Deluje onako mirno fino nevino, a kada krene da mi priča šta će mi raditi i šta želi da joj radim, kurac sam svršava bez dodira. Prljave su opasno. Nikad slađe mi nije bilo nego sa njom u jednoj toploj štali. Oko nas svinje krave i ovce, a mi se rokamo kao zečevi ko da sutra ne postoji.

Otkriću vam jednu tajnu, po mom skromnom mišljenju. U redu, neću da generališem i da kažem da svaka vojvođanka obožava oral, ali jasno je da većina voli, i takođe je više nego jasno da su u tome carice! U to sam se uverio mnogo puta, imao sam tu sreću. Mnoge su i nevine bile, ne daju u pičku ali sisaju za medalju.

Vetrovito Pančevo. Jesen. Duva ona vetruščina jaja otpadaju. Ali ona je imala lek. Iz Kovina, lepa, prelepa, mami pogledom. Vetar me je drao taj dan ali čim su njene usne bile omotane oko mog kurca, sve je bilo lakše. Ne prekida pogled očima. Igra se sa njim. Malo glavić, malo telo, malo pljuje, malo ljubi. A na kraju ga pušta do grla i guta guta guta… ma svaku kap proguta i uživa u tome.

jebanje na javnom mestuI ne, ja nisam nikakav separatista. Ne mogu da zaboravim Lozničanku Milicu i njenu usku picu, niti beogradsku droljetinu Sanju koja je bila moje prvo analno iskustvo. Ali posle nje sam bio sa jednom crnkom iz Rume i tad sam shvatio da nije ceo fazon naguziti se i reći „jebi me.“ Ima nešto i u zvuku, pomeranju, traženju, uzbuđenju.

Jedino izbegavam Zrenjaninke 😀 jebeš mi sve one su lude. Jedna me hvata za kurac dok joj je dečko na par metara, druga šalje svoje gole slike bez da sam i tražio, ma bez i da smo krenuli da hotujemo! A onda jedna studentkinja koja je volela na brzinu i napolju. Kad kažem napolju ne mislim negde u njivi, ne! Svakog trena čekam da se neko pojavi i otera nas u kurac, pa pumpam i pumam u sred centra u nekoj uličici jer ona baš tako voli! Zrenjaninke su zajebana sorta.

Ovo nekome zvuči kao puno, zvučim kao neki namazani tip koji piše hvalospeve po internetu, ali nije to tako. Imam ortake koji su jebali 10 puta više od mene ali kao što rekoh – ja sam zadovoljan svojim iskustvom, a ono mi kaže – najbolje, najseksi i najprivlačnije su Vojvođanke.