Dva dobra drugara su se našla na piću. Prošlo je dobrih nedelju dana da se nisu videli što je bilo čudno za njih jer su bili veoma bliski i maltene su se viđali svaki drugi dan. Bilo je vreme da se popije neko piće i proćaska o nedelji iza njih. Dan je bio pakleno topao i seli su u baštu njihovog omiljenog kafića u Kragujevcu.

Nakon pozdrava i naručivanja hladnog piva razgovor je počeo prirodno i tekao je uz klasične sportsko društvene teme, sve dok nisu prešli na teritoriju devojaka. Obojica su bili slobodni muškarci u svojim kasnim dvadesetima što će reći – napaljeni uvek i svuda.

– Kakvu sam pičku karao za vikend, ne možeš da veruješ!

– Hej, zapravo imam itekako dobar događaj za tebe buraz, ali hajde ti prvi.

– Pazi, plavuša, vitka, duge noge do neba jebote… ima onu facu onako… znaš, kao da ume sa kitom nešto što ne ume ni jedna druga. seksi plavuša kragujevčanka

– O da buraz, poznat mi je taj pogled. Plavuša, pa da, i dalje su u modi. I ova moje je bila…

– Dobro je, šta si zapeo, sačekaj svoj red. Dakle, ovo krštenje što sam bio. Malo rakijica ovo ono znaš već kako je. Kumašin se sašio, do podneva je već bio rumen. E tu sam je ugleda, nešto je ćaskala sa mojom sestrom. Ja odmah okuražen, mislim, znaš da nisam karao već mesecima. Odmah klizenjak i da čujem ko je šta je… Aleksa kaže. Jebote i ime joj je kao porno zvezda.

– Aleksa. Pa ova moja je… – prekinu ga drugar.

– Kao rođena Kragujevčanka, ja kao kako te nisam viđao, a ona reče da sam mator za nju. Onako kurvanjski me spustila. Tek napunila 18. Delovala je starije jer šminka utegnuta, jebiga razumeš.

Drugar dok je slušao nije mogao a da se ne namesti u svojoj stolici i malo pomeri kurac u stranu jer ga je slika ova plavuše iz priče na brzinu naložila.

– Ajde ajde pričaj. Dakle klinka ali legalna. – krenuo je smeh.

– Ma da. Pičoka klinka ali vidiš mala je pametna. Nije klinka u glavi. Uglavnom, sledeća scena, počnemo razgovor, i ona je sama prešla na temu seksa. Ne znam ni sam kako ni zašto ali rekla je da voli da puši. Kao to joj je omiljeno.

– Uhhhh i siguran sam da je dobra u tome.

– Dobra? Brate moj mili. Otišao sam u toalet nadrkao malo drugara i poslao joj sliku. Da, dala mi je broj na keca ono, nisam morao ni da pitam dva puta. Vraćam se a ona oblizuje usne uz opasku – dobar komad.

– Pička joj materina. Kako volim te lake drolje. Deluje kao da ih u Kragujevcu ima fin broj.

– Ne znam baš da li ima ovako dobrih. Teško mi je da ti opišem ali mala je bomba! Svi su slinavili na slavlju za njom. Elem, počnemo da flertujemo. Kažem joj – znaš, taj na slici, veoma je usamljen. Nije osetio pičku mesecima. Ona se kao rastužila i rekla – baš šteta, takav kurac a tako usamljen.

Drugar je sada već redovno stiskao kurac pod stolom slušajući opis ove tajanstvene devojke koja je očigledno volela kurac najviše na svetu. Jedva je čekao nastavak priče. jebanje plavuše u toaletu

– Ode ona u toalet i dolazi mi snimak. Njen gladak pičić mokar totalno, a u njega ulazi tri prste i jebeno čuješ zvuk. Poludeo sam! Krenuo sam u toalet, pokucao, i kad me je pustila odmah sam bio tvrd!

– Jesi li joj ga dao!??

– Uhhh… mala kragujevčanka se naguzila i spičio sam ga do kraja u pičku! Uska brate moj, topla, mokra… taslačio sam je i stenjala je kao da smo sami na svetu.

– Kondom i to?

– Ma jok matori, kaže na piluli je, samo puni! Napunio sam je do vrha, mislim jaja su mi bila toliko puna da sam izbacio litru sperme u nju. Ma šou! Mala je znaš kakva… prejebozovna.

– Brate svršiću u gaće! Vrh scena.

– A ti? Jesi umočio za vikend?

– Jesam.. doduše … pazi, bio sam smoren. Ti odsutan, ostali ortaci smarači, nisam bio nešto raspoložen. Ali me je to veče iznenadila Marina ona crnka sa posla bucka, znaš?

– Znam bre, Maki. Dobra je ona. I šta, ostavio je dečko pa došla da je „utešiš“ a jebaču?

– Ma jok. Trebali joj neki papiri sa posla nemam pojma, i banula mi je ali nije bila sama. Sa njom jedna zgodna plavuša brate, mala je šećer. Kao zove se Aleksandra al je zovu Aleksa.

– Kolko ih je jebote.

– Ma šou. Utegnuta u neku usku letnju haljinu, sise gore… guza savršena. Elem, da ne dužim, blejale su kod mene, vince ovo ono… dok Maki nije rekla da mora da odštampa neka sranja u mojoj sobi gde je štampač. Ja i ova ostali sami, jebala me je pogledom, majke mi!

– A zajebavaš.

– Ma kurac joj viri iz očiju! Pogleda ona mene i popije celu čašu vina na eks. Ja kao baš si bila žedna. A ona me pogleda, namigne mi i kaže – uvek sam žedna… jebeno volim da gutam!

– Auuuuuuu!!!! kragujevčanka sisa kurac

– Legla je na stomak na kauču onom mom, ispred mene, i zinula kao riba na suvom! Ja ni dva ni tri nego izvadio kitu i nabio joj ga u usta! Tucao sam je celim kurcem, a ti znaš da nisam mali, i primala ga je bez problema jebote!

– Duboko grlo…

– Duboko najdublje! Povukao sam joj haljinu da joj vidim guzu dok sam je jebao u usta, a tetovaža iznad guze znači vrh.

– Tetovaža? Kakva?

– Ma kao neki trougao i…

– Leptir u sredini? Tačke na krilima? – upita začuđeno.

– Da jebote. Kako znaš?

– Pa ova sa krštenja… kad sam je jebao… imala je isti tatoo?

Oboje su bili u šoku! Ispili su pivo i počeli da se smeju.

– Znači moja Aleksa je i tvoja Aleksa?

– Biće da je tako jebote! Kragujevčanka koja svima daje a?