Upoznavanje kada ste u dvadesetim i cetrdesetim su dva razlicita sveta, starije zene imaju svoje drugacije kriterijume. Secate se haosa koji je vladao vasom glavom kada ste bili mladi? Secate se trivijalnih stvari koje su se tada cinile nepodnosljivim problemima? Pa, iskustvo zabavljanja sa starijim zenama je drugacije na svaki moguci nacin. starije zene vitka

Upoznavanje se generalno promenilo. Upoznavanje novih ljudi je dostupnije nego ikad. Samo pogledajte internet i licne oglase. Zabluda sa kojom se zene suocavaju kada udju u cetrdesete je da nemaju pravo da biraju kao sto su ranije mogle. Imaju pravo da budu izbirljive i pazljivo biraju sa kim cete izlaziti. Danas imaju vece pravo na to nego kada su bile mladje. Posle toliko godina iskustva, zasluzuju da dobiju ono sto zele.

1. Zreo muskarac je ono sto starije zene traze.

Stariju zenu ne zanimaju emocionalno nezreli decaci. Ona zeli ljubaznog, neznog, zeli celokupnu licnost. Neko ko je iskren ne samo prema njoj, vec i prema sebi. Ona zeli muskarca koji je emocionalno nezavisan jer joj ne treba dete o kome ce se brinuti. Treba joj muskarac koji ce se brinuti o njoj. Ako ne mozete da se nosite sa sopstvenim problemima, kako da budete necija podrska?

2. Traze momka sa smislom za humor.

zivot ponekad moze postati tezak. U tim situacijama, potrebno vam je nesto sto ce vam odvratiti paznju od vasih problema – potreban vam je smeh. Covek sa dobrim smislom za humor ce biti bas TO. Izazvace joj osmeh na licu i razveseliti stariju zenu kada joj je to najpotrebnije. Takodje, dobar smisao za humor je znak inteligencije.

3. Sve starije zene vole Nezavisne muskarce.

Starija zena ne zeli da bude sve vreme uz svog muskarca, iako to zvuci pomalo cudno. Ona nije nesigurna niti se plasi da ce biti prevarena u trenutku kada njen muskarac napusti njen vidokrug. One moraju da imaju svoje hobije, otvorenost da provodi kvalitetno vreme sa svojim prijateljima. Ako ste navikli da izlazite sa mladjim zenama koje imaju potrebu da provode svo svoje slobodno vreme sa vama, izbacite tu ideju iz glave. To nece funkcionisati sa starijom zenom.

4. Romantican muskarac je njihov fetis. starije zene milfica

Ako je zena malo starija od prosecnih devojaka sa kojima ste izlazili, to ne znaci da joj ne treba romantika. Ona je ipak zena i kompliment ili dva s vremena na vreme ne bi skodili. To bi joj dalo samopouzdanje koje je potrebno svakoj zeni. Sto je jos vaznije, romansa je ono sto zabavljanje cini zabavnim.

5. Budite joj najbolji prijatelj, starija zena ce to ceniti.

Srz svake ozbiljne veze je prijateljstvo. Kada su u pitanju dugorocne veze, svaka starija zena trazi i prijatelja i ljubavnika. Nemojte ovo pogresno shvatiti i pretpostaviti da se ne mozete zabaviti sa starijom zenom. Nisu joj strane veze za jednu noc i povremene veze. Ali, u najvecem broju slucaja, te stvari nisu ono sto ona zaista zeli. Ona hoce i zabavu, ali i iskren savet i ozbiljne razgovore. Biti starijoj zeni najbolji prijatelj znaci deliti sa njom sve – i dobro i lose.